Project Description

NIEUWE TRAINING – Leer invloed uit te oefenen op de aanbesteding

Aanmelden

Benut de vragenronde slimmer

Stel de juiste vragen

Vragen stellen is een cruciaal onderdeel van het aanbestedingsproces. Het is de laatste kans om invloed uit te oefenen op de aanbesteding. Soms gaat het om feiten. Dan moet u de vraag op de juiste manier stellen. En soms wilt u verleiden. Dan moet u zorgen voor vragen waardoor de aanbesteder met u meegaat. Krijgt u vaak het antwoord ‘zie bestek’ of ‘niet relevant’ op uw vragen? Of wilt u meer invloed op aanbestedingen? Dan mag u de training ‘Aanbestedingen beïnvloeden via de vragenronde’ niet missen.

Vragenronden slim benutten
Vragenronden zijn er om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden of fouten in het bestek staan en dat iedereen dezelfde correcte informatie heeft om een inschrijving te doen. Maar de vragen die u stelt, zeggen ook iets over u. De tactiek is dan ook uw vragen zo te stellen dat u respect krijgt van de aanbesteder, dat de aanbesteder met u meegaat en dat uw kansen op winnen groter worden omdat u wordt gezien als een serieuze speler. Daarnaast moet u oppassen dat uw vragen er niet voor zorgen dat ze leiden tot een ‘wezenlijke wijziging’, waardoor de aanbesteding opnieuw in de markt moet worden gezet. Hoe u dat doet? Goede vraag! U leert het allemaal tijdens deze training.

Na deelname weet u:
• Hoe u de juiste vragen stelt
• Hoe u sturende en suggestieve vragen stelt
• Hoe u inkopers verleidt om in uw voordeel te antwoorden
• Hoe u aanbestedingseisen met vragen kunt ombuigen

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor bedrijven die enige ervaring hebben met inschrijven, maar bij het stellen van vragen niet de antwoorden krijgen die ze willen. Daarnaast is deze training ideaal als u meer grip en invloed wilt krijgen op de inkoper en zijn aanbestedingsproces.

Training Details

Datum

Datum 2020 op aanvraag.

Duur

één dag van 09.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 09.00 uur)

Van der Valk Hotel Utrecht,
Winthontlaan 4-6 in Utrecht

PRIJS

€ 985,- exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat.

Tweede deelnemer
Komt u met uw collega dan ontvangt hij of zij € 50,- korting.

Uw trainer

Kim Schofaerts

Kim heeft sinds 1997 honderden inschrijvingen op aanbestedingen uit verschillende branches begeleid, waarbij ze de meest uiteenlopende scenario’s heeft meegemaakt. Regelmatig begeleidt ze ook aanbestedende diensten met het bepalen van de juiste aanbestedingsstrategie en communicatie met de markt – of voert ze beleidsonderzoek uit voor aanbestedingsvraagstukken, zoals Social returnbeleid. Kim is verder voorzitter van MKB Den Haag (waar ze het onderwerp Aanbestedingen in haar portefeuille heeft), is lid van de Taskforce Aanbesteden van de gemeente Den Haag en zit in de NEVI Ledenraad. Kim runt het advies- , onderzoeks- en trainingsbureau Schofaerts.nl dat is gespecialiseerd in vraagstukken binnen het publiek-private domein.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

In deze veranderende tijd is kennis van het aanbestedingsvak voor deurwaarders een must! De experts van Niac begeleiden ons uitstekend in de zoektocht naar meer relevante kennis en helpen ons Aanbestedingen te doorgronden en te winnen.

Herald Bouwhuis, Gerechtsdeurwaarder, DEURWAARDERSKANTOOR BOUWHUIS & SMIT B.V

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Leer hoe u invloed uitoefent door de juiste vragen te stellen.

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden