Project Description

Hoe wint u méér Wmo en Jeugdwet contracten?

Aanmelden

Ontdek hoe u meer aanbestedingen in Zorg en Welzijn wint

Een onmisbare praktijkdag voor gevorderde inschrijvers

Tijdens de masterclass ‘Aanbesteden in Zorg en Welzijn’ leert u van praktijkexperts hoe u meer opdrachten krijgt die vallen onder de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet. Een vak apart! Ongeveer 10% van deze opdrachten wordt gegund via aanbestedingen. De gemeente bepaalt daarbij zelf de procedure. De ene gemeente vraagt u plannen in te leveren waarbij u punten moet behalen. De ander selecteert maar één partij. Tijdens deze masterclass ontdekt u hoe ú die partij wordt. U krijgt handvaten voor een perfecte startpositie en leert waarop u moet letten tijdens het aanbestedingsproces om de opdracht te krijgen.

Tijdens de Masterclass aanbesteden in Zorg en Welzijn leert u hoe u:

 • Invloed uitoefent op het aanbestedingsproces
 • Een analyse maakt van de opdrachtgever en de organisatie
 • Zich intern organiseert
 • Het aanbestedingsproces regisseert
 • Strategische vragen stelt
 • Een winnende strategie opstelt
 • Succesvol inschrijft
 • Daarnaast hoort u alles over actuele inkooptrends voor Wmo en Jeugdwet contracten – en leert u hoe u een planning maakt met een speciale planningstool (deze tool krijgt u gratis). Na de masterclass kunt u dan ook perfect afwegen of u moet inschrijven én hoe u de opdracht vervolgens wint.

Deelnemers van de eerdere edities waren enthousiast:

 • “Heldere uitleg en prettige afwisseling tussen theorie en praktische oefeningen”
 • “Deskundige docenten, ruimte voor vragen”
 • “Je leert veel door de praktijkervaring van Astrid en Anne-Marie”
 • “Een aanrader voor iedereen die leren wil vanuit de praktijk”
 • “Astrid en Anne-Marie hebben veel ervaring op het gebied van aanbesteden en kunnen hier veel over vertellen”

TIPBreid uw kennis verder uit
U kunt uw kennis over Wmo en Jeugdwet aanbestedingen aanvullen met onze training over organiseren en contractbeheer. De Masterclass en de training over het organiseren en contractbeheer vinden vlak na elkaar plaats, dus u kunt binnen een aantal weken helemaal klaar zijn om succesvol in te schrijven op Wmo en Jeugdwet aanbestedingen.  Daarnaast kennen wij ook de basistraining voor Wmo en Jeugdwet. Als u zich in één keer voor alle drie trainingen aanmeldt, betaalt u in totaal geen € 1.685, maar slechts € 1.595. Meteen aanmelden voor deze trainingen doet u via niac@aanbestedingskalender.nl of via telefoonnummer 085-7605757.

Voor wie?

Deze masterclass is bedoeld voor gevorderde inschrijvers die eerder op aanbestedingen voor Zorg en Welzijn hebben ingeschreven, maar betere resultaten willen. Heeft u nog geen ervaring? Volg dan de basistraining ‘Inschrijven op een aanbesteding voor de Wmo en Jeugdwet’.

Training Details

Datum

Donderdag 10 september 2020

Duur

Één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 09.30 uur)

LOCATIE

Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6 in Utrecht

PRIJS

€ 695,- exclusief btw. De prijs is inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat

Uw docenten

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie heeft ruim 14 jaar kennis en ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Ze begeleidt bijvoorbeeld al 5 jaar zorg- en welzijnsinstellingen bij het succesvol afsluiten van Wmo en Jeugdwet contracten. Anne-Marie heeft veel ervaring met alle inkoopmodellen die gemeenten hiervoor gebruiken, zoals aanbestedingen, Open House en subsidies. Anne-Marie werkt sinds 2009 zelfstandig als aanbestedingsspecialist bij Buysse Offertespecialist.

Astrid Buis

Astrid is eigenaresse van BUIS Advies en functioneert als adviseur en spin in het web bij aanbestedingen. Ze werkt mee aan nieuwe concepten en begeleidt inschrijvingen op aanbestedingen binnen de Wmo en de Jeugdwet. Astrid is daarnaast een veelgevraagd spreker. Ze geeft regelmatig presentaties over verkoop binnen de langdurige zorg en het sociaal domein. Ook over eigen regie en mantelzorg deelt ze haar verfrissende standpunten graag.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Ontdek hoe u meer aanbestedingen in Zorg en Welzijn wint.

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden