Project Description

Leer overtuigende en pakkende teksten schrijven

Aanmelden

Masterclass Tenderteksten Schrijven

Win meer aanbestedingen met perfecte teksten

Bent u ervaren in het inschrijven op aanbestedingen, maar wilt u meer aanbestedingen winnen? Zoek de oplossing dan eens in uw teksten. De kans is groot dat u meer aanbestedingen kunt winnen door duidelijker, krachtiger en klantgerichter te schrijven. Tijdens deze masterclass leert u van professionals uit de praktijk waar u precies op moet letten.

Leer winnende teksten te schrijven
U leert uw aanbod zo te formuleren dat deze beter aansluit op de wensen en belevingswereld van de aanbestedende dienst. De focus ligt daarbij op het tekstuele deel van het aanbestedingsproces. Er is slechts plek voor 12 personen – en het is een voorwaarde dat al deze personen uit andere sectoren afkomstig zijn. Zo krijgt u volop nieuwe ideeën, invalshoeken en inspiratie om voor uw volgende aanbesteding een perfecte tekst op te stellen die uw slagingskans aanzienlijk vergroot. In deze masterclass die op verzoek van veel cursisten is ontwikkeld, leert u

  • Hoe u een winnende tekst opbouwt
  • Hoe u de vraag achter de vraag beantwoordt
  • Hoe u communiceert in de taal van de klant
  • Hoe u sturend kunt vragen
  • Hoe u vragen zo formuleert dat de aanbestedende dienst niet kan wegduiken

De masterclass is deels een werksessie. We werken dan met uw eigen input, omdat dit het grootste leereffect heeft. Uw input bestaat uit door u aangeleverde teksten en andere documenten van een eerdere aanbesteding. Goed te weten is dat als u meedoet aan de masterclass u instemt met strikte geheimhouding ten aanzien van de informatie van medecursisten die in de masterclass wordt behandeld.

Vorige deelnemers zeggen over deze training:
“Wil jij aanbestedingen kunnen begrijpen en schrijven, daag jezelf uit met masterclass tender schrijven”
– AB Vakwerk
“Zeer leerzaam! De opgedane kennis is direct toe te passen in de praktijk.”
– Gery de Laak, Bid- & Tendermanager bij Huuskes
“De training van Kim gaf meer inzicht dan tien interne planevaluaties.”
– Hans Metzke, ENGIE Services Zuid B.V.

Voor wie?

De masterclass is speciaal bedoeld voor tendermedewerkers-, tendermanagers en ondernemers die de techniek van aanbesteden beheersen, maar meer opdrachten willen winnen door hun aanbod helder, wervend en klantgericht te formuleren. Van de deelnemers wordt dus verwacht dat ze ervaring hebben in aanbesteden.

Training Details

Exclusief

Exclusief: de masterclass is exclusief in 2 opzichten: er is een maximum van 12 deelnemers en per sector kan maar 1 organisatie deelnemen. Dus wie het eerst komt, lees aanmeldt, het eerst maalt!

Datum
  • 25 juni 2019
Duur

een dag van 9.30 – 17.00 uur met inloop vanaf 9.00 uur

(GEWIJZIGDE) LOCATIE

Vergaderen in de hooiberg
Ruige Weide 13a
3421 TH Oudewater

PRIJS

€ 1.350 exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunches, consumpties, borrels na afloop en een certificaat

Uw docenten

Ireen Boon

Ireen zette verschillende ondernemersorganisaties op envertegenwoordigde de belangen van het midden- en kleinbedrijf voor werkgeversorganisatie MKB Nederland op de dossiers Europees aanbesteden, mededinging en marktwerking. In 2009 startte zij haar eigen public affairs bureau Trias Politica Advies. Ireen is een veelgevraagd spreker op congressen en schreef verschillende columns voor Het Financieele Dagblad over ondernemerschap en de overheid. Als lobbyist weet zij als geen ander hoe u in beeld kunt komen bij de overheid!

Kim Schofaerts

Als er één persoon is die elk facet van het aanbestedingsproces kent, is het Kim. Sinds 1997 heeft zij honderden inschrijvingen op aanbestedingen uit verschillende branches begeleid en daarbij de meest uiteenlopende scenario’s meegemaakt. Drie jaar geleden startte zij het bureau Schofaerts.nl, een advies- en trainingsbureau dat is gespecialiseerd in het publiek-private domein. Kim is verder voorzitter van MKB Den Haag (waar ze het onderwerp Aanbestedingen in haar portefeuille heeft) en is lid van de Taskforce Aanbesteden van de gemeente Den Haag.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Leer hoe u meer aanbestedingen wint met perfecte teksten.

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden