Project Description

Profiteer van 100 euro vroegboekkorting *

Speciale prijzen voor ABK-abonnees en Aanbestedende Diensten

Aanmelden

MET DE BILLEN BLOOT

National Tender Day – het netwerkevenement voor de Overheid en het Bedrijfsleven

Bedrijven en overheden zijn totaal verschillende organisaties. Ze hebben andere doelstellingen, andere werkwijzen en vaak andere manieren van communiceren. Bij aanbestedingen komen ze samen. De overheid schrijft een aanbesteding uit – en het bedrijf schrijft erop in. Op dat raakvlak kunnen uitdagingen ontstaan, want samenwerken gaat pas goed als beide partijen elkaars drijfveren kennen. Daarom organiseert, Aanbestedingskalender, voor het 4e jaar de National Tender Day. Dit jaar met als centrale thema: MET DE BILLEN BLOOT. Dus hoe kunnen inschrijvers en aanbesteders leren van de ervaringen van andere organisaties, inkopers, Tendermanagers.

Vierde editie: al meer dan 600 deelnemers gingen u voor.

Tijdens de eerste drie edities van de National Tender Day mochten we al meer dan 600 deelnemers begroeten, zowel inschrijvers als aanbesteders. Ook de vierde editie mag u dus niet missen! Het wordt een inspirerende dag die we jaarlijks houden op basis van

 • actuele thema’s
 • onze jaarlijkse enquête onder gebruikers van Aanbestedingskalender (meer dan 140.000 gebruikers)
 • input van deelnemers aan onze NIAC trainingen
 • opdrachtgevers/inkopers die ons platform gebruiken om Aanbestedingen te plaatsen

U krijgt veel praktische tips en handige adviezen die u de volgende dag direct kunt gebruiken om effectiever te worden bij aanbestedingen. Klanten van Aanbestedingskalender betalen een speciale prijs.

“Tijdens de National Tenderday heb ik nieuwe inzichten gekregen en geleerd om de opdrachtgever anders te benaderen. Zeer leerzaam, interactief en veel nieuwe contacten opgedaan. Volgend jaar ook komen 🙂 ”

Dick Oosthoek, Directeur Stichting Groenkeur

“Breed palet aan relevante onderwerpen, gebracht door gedreven en enthousiaste inleiders. En interessante workshops!”

Hans Versluijs, Senior Consultant AeroVision

Informatie

Datum

Maandag 23 november 2020

Duur

van 9.30 uur tot 17.00 uur

Locatie

Van der Valk Utrecht

Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht

PRIJZEN

De prijs voor de eerste deelnemer is € 675. Elke tweede en volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 625.

Speciale prijzen voor ABK-abonnees
ABK Extra en ABK Premium abonnees van Aanbestedingskalender betalen altijd € 575 voor de eerste deelnemer uit een organisatie en € 525 voor elke volgende deelnemer uit dezelfde organisatie.

Special prijzen voor Aanbestedende diensten
De prijs voor medewerkers van een overheidsorganisatie is voor de eerste deelnemer € 425. Elke tweede en volgende deelnemer betaalt € 375.

Alle prijzen zijn exclusief btw (indien van toepassing voor u) en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

*Vroegboekkorting geldt niet voor ABK-abonnees en Aanbestedende diensten

Aanmelden

Programma

Op dit moment zijn we bezig met het conceptprogramma op basis van wensen en ideeën van gebruikers, inkopers en het bedrijfsleven. We gaan een programma maken voor:

 • inkopers/opdrachtgevers
 • ondernemers/inschrijvers

De volgende onderwerpen zullen zeker aan bod komen:

 • Hoe ziet het voortraject van een aanbesteding er uit
 • Van politieke beslissing tot aanbesteding
 • Jurisprudentie en aanbestedingsrecht
 • Beoordelingsystematiek
 • Sustainable goals
 • Schrijven van tenderteksten
 • Social Return

Na een verfrissende opening door de dagvoorzitter Frans Miggelbrink, wordt de aftrap gedaan door Jacco Vonhof, Voorzitter van Ondernemersvereniging MKB Nederland en Directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven. Naast het volgen van interessante presentaties, kunt u ook kiezen uit diverse parallelsessies om uw kennis te verdiepen over onderwerpen die u aanspreken. We sluiten de dag af met een netwerkborrel. Daarnaast wordt u de gehele dag in de watten gelegd met coffee breaks en een uitgebreide lunch.

Parallelsessies

U kunt deelnemen aan 3 van in totaal 9 parallelsessies. Deze zijn zowel interessant voor aanbesteders als voor inschrijvers. Neem bijvoorbeeld deel aan een sessie “hoe het voortraject van een aanbesteding loopt en hoe u als inkoper en als opdrachtgever elkaar daar al kan helpen” of aan sessies over “beoordelingsystematieken, sustainable goals of schrijven van tenderteksten”. Hoor interessante cases vanuit de praktijk.

Dagindeling

9:30 – 10:00

Inloop en ontvangst.

10:00 – 11:30

Plenaire sessies

MET DE BILLEN BLOOT

Frans Miggelbrink – Dagvoorzitter

Jacco Vonhof – Voorzitter MKB-Nederland

Verdere invulling volgt nog

11:30 – 12:00

Netwerkpauze

12:00 – 12:45

Parallelsessie 1

Keuze uit drie sessies.

Zie parallelsessies.

12:45 – 13:45

Lunchpauze

13:45 – 14:30

Parallelsessie 2

Keuze uit drie sessies.

Zie parallelsessies.

14:30 – 15:15

Parallelsessie 3

Keuze uit drie sessies.

Zie parallelsessies.

15:15 – 15:45

Netwerkpauze

15:45 – 16:45

Plenaire sessie

16:30 – 17:30

Borrel

Aanmelden

Parallelsessies

Na deelname heeft u nieuwe inzichten, ideeën en energie om direct aan de slag te gaan met aanbestedingen. U als ondernemer weet hoe u (meer) opdrachten vanuit de overheid kunt ontvangen. U als opdrachtgever voor de overheid weet hoe u beter werken, leveringen en diensten kunt inkopen.

Ronde 1

Deze parallelsessie moet nog worden ingepland.

Ronde 2

Deze parallelsessie moet nog worden ingepland.

Ronde 3

Deze parallelsessie moet nog worden ingepland.

“De training zit erg goed in elkaar. Kim Schofaerts is een ervaren trainster die uit gaat van de praktijk. Ze brengt de materie op een informele manier over en weet waarover ze het heeft. De Masterclass gaf me nieuwe inzichten en bevestigde voor een deel dat we dingen al goed deden. Deelname aan de masterclass heeft ons zekerder gemaakt. We hebben een flinke stap gezet en het heeft ons absoluut geholpen meer aanbestedingen te winnen.”

Paul Maatman, Marketing & Aanbestedingen/Tenders & Circulariteit at BWaste International BV

SPREKERS

Kim Schofaerts

Lid Taskforce Aanbesteden gemeente Den Haag – Zitting in de Nevi Ledenraad

Kim heeft honderden inschrijvingen op aanbestedingen uit verschillende branches begeleid vanuit de opdrachtgever en de inschrijver.

Jacco Vonhof

Voorzitter van MKB-Nederland – Directeur-eigenaar van Novon Schoonmaakbedrijven

“Een ondernemer in hart en nieren” zo werd hij getypeerd bij zijn benoeming. Gedreven, maatschappelijk betrokken en een verbinder.

Ingrid Berk

Senior adviseur inkoop- en aanbesteden bij Universiteit en Hogeschool van Amsterdam

Als senior adviseur inkoop en aanbesteding organiseert en coördineert zij complexe aanbestedingen voor diensten en leveringen.

Praktische info

Prijzen deelname voor inschrijvers

De prijs voor de eerste deelnemer is € 675. Elke tweede en volgende deelnemer van dezelfde organisatie betaalt € 625. Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

Speciale prijzen voor ABK-abonnees
ABK Extra en ABK Premium abonnees van Aanbestedingskalender betalen altijd € 575 voor de eerste deelnemer uit een organisatie en € 525 voor elke volgende deelnemer uit dezelfde organisatie.Alle prijzen zijn exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

PRIJZEN DEELNAME VOOR Aanbestedende diensten

De prijs voor medewerkers van een overheidsorganisatie is voor de eerste deelnemer € 425. Elke tweede en volgende deelnemer betaalt € 375. Alle prijzen zijn exclusief btw (indien van toepassing voor u) en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, hapje en borrel na afloop en een certificaat van deelname.

Aanmelden

LOCATIE

Van Der Valk Utrecht. Dé congres- en vergaderlocatie van Utrecht, direct aan de A12 en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Adres
Winthontlaan 4-6, 3526 KV Utrecht, tel. 030 8000 800

CONTACT

Aanbestedingskalender is de grootste aanbestedingen website van Nederland en levert alle relevante opdrachten direct in uw mailbox. We helpen u meer aanbestedingen dan ooit te vinden, zodat u kunt focussen op het winnen van opdrachten en het verhogen van uw omzet.

Via Aanbestedingskalender.nl zoekt u in maar liefst 8 verschillende platformen. Daarmee vindt u tot 10% meer aanbestedingen dan op TenderNed. Daarnaast verzamelt Aanbestedingskalender ook de opdrachten die niet gepubliceerd hoeven te worden op TenderNed, de zogeheten Golden Tenders. Aanbestedingskalender biedt u als enige bovendien 3 zoekprofielen. U krijgt dus 3 licenties voor de prijs van één. Dat geeft u drie keer zoveel kans om meer opdrachten te winnen.

Ook als u geen tijd heeft om opdrachten te zoeken, leveren onze Alert mails alle relevante aanbestedingen direct in uw mailbox. Waar u ook bent, u weet meteen welke aanbestedingen er te winnen zijn.
Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? U kunt ons altijd bellen op 085 – 760 57 57 of ons via het contactformulier hieronder een bericht sturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact