Project Description

Leer prestatie-informatie omzetten naar ijzersterke beweringen

Aanmelden

Prestatie-informatie voor EMVI- en BVP-aanbestedingen

Ontdek hoe u met prestatie-informatie beter presteert

Hoe overtuigt u de aanbesteder van uw prestaties – en wint u dus meer opdrachten? Voor elke ondernemer die zijn onderscheidend vermogen glashelder wil verwoorden in EMVI-plannen en BVP-dossiers hebben we deze unieke nieuwe training ontwikkeld.

Prestatie-informatie om opdrachten te winnen
Er ontstaat bij EMVI- als BVP-aanbestedingen een steeds duidelijker verschil tussen aannemers die zeggen dat ze goed zijn en aannemers die dat aantonen met verifieerbare prestatie-informatie. De tweede groep krijgt niet alleen steeds meer opdrachten, ze worden ook veel vaker uitgenodigd voor onderhandse aanbestedingen. Wat u moet doen om óók tot die selecte groep te behoren, leert u tijdens deze training. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Prestatie-informatie vastleggen. U leert hoe u aan de hand van uw eigen EMVI- en BVP-plannen de juiste prestaties selecteert. Ter ondersteuning krijgt u onze top 25 van meetbare prestatie-indicatoren. U krijgt dus een database met KPI’s waarmee u zo aan de slag kunt.
  • Sterke prestatie-indicatoren formuleren. U leert hoe u de juiste prestatie-indicatoren vindt en formuleert én we bespreken hoe gemakkelijk iedere prestatie-indicator te meten is.
  • Bedrijfsspecifieke maatregelen koppelen aan prestaties. Uw score gaat met sprongen vooruit als u een maatregel of combinatie van maatregelen kunt relateren aan de prestatie-indicator. U leert hoe u dit doet.
  • De juiste documenten correct opstellen. U ontdekt hoe u tevredenheidsverklaringen, omgevingsenquêtes, klanttevredenheidsonderzoeken, referenties en prestatie-verklaringen opvallend anders (en dus beter) opstelt.
  • Prestatie-informatie omzetten naar ijzersterke beweringen. U leert hoe u prestatie-informatie verzilvert in EMVI- en BVP-plannen door het formuleren van heldere en ijzersterke beweringen.

Training Details

Datum

Donderdag 12 november 2020

Duur

één dag van 9.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 9.00 uur)

LOCATIE

Van der Valk Hotel Veenendaal, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

PRIJS

€ 985,- exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat

Aanmelden

Een initiatief van 2 partijen!

Wij bieden deze training voor inschrijvers/ondernemers aan, omdat we geloven in dezelfde doelen:

  • U laten zien hoe u door goed uw prestaties te meten meer omzet haalt uit aanbestedingen
  • U leert waar u op moet letten bij het meten van deze prestaties
  • U hoe u objectief uw prestaties meet

Voor wie?

Deze training is speciaal bedoeld voor aannemers en ingenieursbureaus die weten dat prestatie-informatie een must wordt om opdrachten te winnen – en dat ze de concurrentie een flinke stap voor blijven als ze er nú mee beginnen.

Uw docent

Leen Valk

Leen Valk heeft al meer dan 500 trainingen gegeven over aanbesteden en contracteren. Per jaar worden met de door zijn bedrijf ontwikkelde software meer dan 1.000 prestatiemetingen gedaan en maken honderden mensen gebruik van zijn online applicatie. Ook heeft Leen meer dan 400 prestatie-indicatoren ontwikkeld in projecten voor RAW-bestekken, UAV-GC contracten, bouwteams en ingenieursdiensten. Leen wil de tenderkosten van aannemers decimeren en de opdrachtgeverstevredenheid laten stijgen tot ruim boven het cijfer 8. De sleutel daarvoor is volgens hem dat kwaliteit wordt uitgedrukt in meetbare prestaties.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

“Leen is een echte vernieuwer, denkt vooruit en ziet veel kansen. Hij werkt resultaatgericht en is een prettig mens om mee samen te werken.”

Arjan van Leest, Eigenaar at House of Tenders en House of Apps

“Leen is de koning van het inzicht en de bondigheid. Hij brengt een vraag of toelichting terug tot de essentie. Een aanrader!”

TiM Vanhove, Owner and editor, Habitos.be

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Ontdek hoe u met prestatie-informatie beter presteert.

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden