Project Description

Maak de overheid uw klant

Aanmelden

Seminar ‘De overheid als klant’

Laat de overheid niet tegen, maar vóór u werken!

Door complexe procedures en een vaak ondoorgrondelijke besluitvorming zien veel bedrijven de overheid eerder als last dan als kans. Jammer, want de overheid koopt jaarlijks voor ruim 73 miljard euro bij bedrijven in. Er is dus veel te verdienen! De vraag is alleen: hoe zorgt u ervoor dat de overheid niet tegen, maar juist voor u werkt? En dat u dus meer aan de overheid verdient dan u betaalt? Tijdens het seminar ‘De overheid als klant’ vertellen wij hoe dat werkt.

Alle informatie in één dag
Bij een aanbesteding moet de overheid nadenken over de formulering van de opdracht, de procedure en de eisen. Aan u de taak ervoor te zorgen dat u deze zaken in uw voordeel draait, zodat u opdrachten wint. Daarnaast kunt u aanbestedingen vaak voorkomen, omdat er overheden zijn die opdrachten 1 op 1 vergeven. Tijdens dit seminar ontdekt u hoe dat werkt – in slechts één dag.

Praktijkopdracht en gratis boek
Na een heldere uitleg gaat u tijdens het seminar zelf actief aan de slag met een case van een overheidsorganisatie. U past de theorie dus direct toe in de praktijk. Om alles thuis nog eens rustig na te lezen, krijgt u bovendien het door de docent geschreven boek ‘De overheid als klant’ gratis mee.

Na deelname weet u:

  • hoe de overheid werkt (in theorie en praktijk)
  • hoe u de overheid voor u laat werken
  • hoe u geld verdient aan de overheid
  • welke contactpersonen u moet hebben
  • hoe u effectief met de overheid communiceert

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor iedereen die met de overheid zakendoet, moet doen of wil doen en zijn relatie met de overheid wil verbeteren.

Training Details

Datum

dinsdag 2 april 2019

Duur

één dag van 9.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 9.00 uur)

LOCATIE

een uniek monument aan het riviertje ’t Gein: Buitenplaats Geyn Vreught. Het adres is: Gein zuid 41, 1391 JG Abcoude

PRIJS

€645 exclusief btw en inclusief het boek ‘De overheid als klant’, lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat

Uw docent

Ireen Boon

Ireen Boon is als specialist/lobbyist Europees aanbesteden, mededinging en marktwerking namens MKB Nederland betrokken geweest bij de totstandkoming van verschillende wetten. In 2009 startte zij haar eigen public affairs bureau Trias Politica Advies. Ireen adviseert bedrijven over hun contacten met de overheid. Daarnaast adviseert ze organisaties zoals de Tweede Kamer over de effecten van wetgeving op het bedrijfsleven. Ze is een veelgevraagd spreker op congressen en schreef verschillende columns over ondernemerschap en de overheid voor Het Financieele Dagblad. Ireen kent de structuur van de overheid en spreekt de taal van de ondernemer. Zij kan u met goede adviezen en in begrijpelijke taal helpen de overheid vóór u te laten werken, in plaats van tegen u.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Laat de overheid niet tegen, maar vóór u werken!

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden