Loading...
Winnend inschrijven op een tender2019-03-05T11:08:43+00:00

Project Description

Leer winnen door op te vallen

Aanmelden

Winnend inschrijven op een tender

Leer het van experts

Winnend inschrijven op een tender is te vergelijken met het voeren van een verkoopgesprek op papier. U geeft antwoord op alle vragen, houdt bij elk antwoord rekening met de doelstellingen van de opdrachtgever en belooft net iets meer te doen dan hij verwacht. Toch blijkt praten op papier lastiger dan in een persoonlijk gesprek. Hoe schrijft u alles nou zo op dat de lezer u sympathiek vindt, begrijpt, gelooft en vanaf de eerste pagina valt voor uw inschrijving op de aanbesteding? In deze workshop leren we u anders kijken naar de vraag van een opdrachtgever en geven we u verrassend simpele handvaten voor het schrijven en vormgeven van een sterke aanbieding.

Wat leert u?

Tijdens de workshop richten we ons op de twee belangrijkste aspecten van het inschrijven op een tender: het schrijven vanuit de essentie en de kracht van sterke beelden en illustraties. Dit alles aan de hand van veel voorbeelden uit de praktijk.

Ga zelf aan de slag met teksten en afbeeldingen en krijg direct feedback van de experts!

Val op met sterke teksten

  • Welke belangrijke informatie vinden we niet terug in de leidraad?
  • Wat is het belang van visie op de opdracht?
  • Hoe schrijft u vanuit toegevoegde waarde?
  • Hoe brengt u een sterke structuur aan in uw tekst?

Val op met sterk beeld

  • Waarom een goede illustratie maar één ding tegelijk kan vertellen.
  • Hoe een goede illustratie uw verhaal eenvoudiger maakt.
  • Waarom de beste illustraties altijd de simpelste zijn.
  • Waarom alle plaatjes dezelfde look en feel moeten hebben en hoe u dit voor elkaar krijgt.
  • Wat de waarde is van een professioneel opgemaakt document.

Een initiatief van:

Samen hebben wij deze training opgezet, omdat we ervan overtuigd zijn dat het succes van uw aanbesteding valt of staat met een professionele presentatie. Met goede en overtuigende teksten en met heldere en aansprekende beelden.

NIAC is aanbieder van trainingen op het gebied van inkopen en aanbesteden in Nederland. NIAC is een initiatief van Aanbestedingskalender.nl, de grootste aanbestedingen-site van Nederland.

nlTender is een full service tenderbureau dat alle diensten levert die u voor de indiening van uw inschrijving op een tender nodig heeft. nlTender biedt u een one stop shop waarbij u van A tot Z terecht kunt: van slimme strategie en pakkende teksten tot prachtige afbeeldingen en heldere illustraties.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor ondernemers (en hun medewerkers) die willen leren hoe ze opdrachtgevers van tenders overtuigen met een boodschap die alle verwachtingen overtreft. Belangrijk is wel dat u al eens hebt ingeschreven op aanbestedingen.

Training Details

Datum

Donderdag 25 april 2019

Duur

één dag van 9.30 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 9.00 uur)

LOCATIE

Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6 in Utrecht

PRIJS

€975 exclusief btw en inclusief lesmateriaal, lunch, consumpties, borrel na afloop en een certificaat

Uw docenten

Roeland Jan Umans

Roeland Jan werkt al 25 jaar als conceptdenker en copywriter. Ook heeft hij veel ervaring met het creëren van strategieën. Hij heeft talloze klanten geholpen met het schrijven van een kansrijk plan. Hij weet na het lezen van een leidraad direct aan te stippen hoe een opdrachtgever ontzorgd wil worden en waar hij naar op zoek is. Tijdens de workshop leert hij u hoe u die informatie zelf ook uit een leidraad haalt.

Frans van Noort

Frans van Noort is creatief directeur en eigenaar van De Beeldenfabriek, een uniek bedrijf dat sinds 1995 stilstaande en bewegende beelden in 2D en 3D maakt en communicatieadvies geeft aan organisaties. Als creatief weet hij bij aanbestedingen steeds weer met teksten en beelden te komen die opdrachtgevers verrassen en overtuigen. Frans kan u dan ook exact vertellen hoe u met heldere tekst en goede afbeeldingen het verschil maakt in uw inschrijvingen.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

“Frans and his team at “de beeldenfabriek” provided us with great brochures on our new building projects. With creative thinking and producing good looking documentation they made it that much easier for our clients to envision their new environment that they could live in.”

Robert H. Gras, Niersman |Bouw|Ontwikkeling|Vastgoed

“Ons slagingspercentage is sindsdien zo erg verhoogd, dat we nog meer zijn gaan inschrijven.”

Tom van Keulen, Maasdam

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Leer hoe u winnend kan inschrijven op een tender.

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Aanmelden