Loading...
Incompany2018-04-14T11:39:30+00:00

Haal kennis in huis met een incompany training

Doet u geregeld mee aan aanbestedingen, maar krijgt u onvoldoende opdrachten? Overweeg dan een incompany training van NIAC. Een krachtige manier om snel de kennis en vaardigheden binnen uw organisatie up-to-date brengen.

Standaard of maatwerk


U heeft twee opties: een op maat ontwikkelde training voor uw organisatie of een standaard training die we ook met open inschrijving aanbieden. Iedere training wordt gegeven door professionele docenten die de aanbestedingspraktijk door en door kennen.

MEER INFO OVER INCOMPANY

De voordelen van een incompany training

De meerwaarde van een incompany training.

MEER INFO OVER INCOMPANY

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Onze partners

We werken alleen met exclusieve partners die bekend staan om hun kennis, ervaring en kunde.

MEER INFO OVER INCOMPANY

Kies voor een kennisimpuls met een incompany training van NIAC.

MEER INFO OVER INCOMPANY