Bekijk de aankomende trainingen

Hieronder ziet u een volledige lijst met onze trainingen.

Dinsdag 9 juli
(extra zomereditie)

Leer invloed uitoefenen om uitgenodigd te worden voor onderhandse aanbestedingen. Kom beter in beeld bij aanbestedende diensten en zorg dat u op de shortlist van de gemeente staat.

MEER INFO

donderdag 13 juni 2019

Wilt u opdrachten van de overheid krijgen die vallen binnen de Wmo en de Jeugdwet? En zet u hierin uw eerste stappen? Dan leert u met deze basistraining in één dag alles wat u wilt weten over o.a. Open house

MEER INFO

donderdag 20 juni 2019

Inschrijven op een Wmo of Jeugdwet aanbesteding is vaak veel werk. En is de aanbesteding eenmaal aan u gegund, dan ontdekt u dat iedere gemeente specifieke eisen en voorwaarden heeft.

MEER INFO

dinsdag 25 juni 2019

Tijdens de Masterclass Tenderteksten Schrijven leert u overtuigende en pakkende teksten schrijven. Win dus meer aanbestedingen met perfecte teksten Bent u ervaren in het inschrijven op aanbestedingen.

MEER INFO

donderdag 27 juni 2019

Tijdens de Masterclass aanbesteden in Zorg en Welzijn leert u hoe u invloed uitoefent op het aanbestedingsproces, een analyse maakt van de opdrachtgever,  een winnende strategie opstelt. Succesvol inschrijft

MEER INFO

Dinsdag 9 juli
(extra zomereditie)

Leer invloed uitoefenen om uitgenodigd te worden voor onderhandse aanbestedingen. Kom beter in beeld bij aanbestedende diensten en zorg dat u op de shortlist van de gemeente staat.

MEER INFO

Woensdag 11 september

Aanbesteden (of niet) in de zorg, daar gaat deze, door Aanbestedingskalender en Zorgvisie georganiseerde dag over. Gemeenten en zorgaanbieders hebben veel vragen over het inkopen van zorg. Maar, dit verloopt nog niet zonder slag of stoot voor zorgaanbieders én gemeenten…

MEER INFO

Donderdag 26 september 2019 (Gewijzigde datum)

Als onderaannemer meedingen bij aanbestedingen. Als een organisatie voor een bepaalde aanbesteding niet alle benodigde producten, diensten, certificaten of referenties kan leveren gaat het hiervoor op zoek naar onderaannemers die dat wél kunnen….

MEER INFO

Datum nog niet bekend

NOG DRIE PLEKKEN -> Winnend inschrijven op Tenders. Van gunnen naar gunning. Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de vragen uit de aanbestedingsdocumenten. U bent immers een specialist op uw vakgebied. Maar wordt het werk u daardoor ook gegund?

MEER INFO

Nieuwe data nog niet bekend

Ontdek de strategieën die ervoor zorgen dat u meer opdrachten wint. De Masterclass is de toptraining uit ons programma. Na 4 dagen bent u een expert.

MEER INFO

Donderdag 7 november 2019

Hoe overtuigt u de aanbesteder van uw prestaties – en wint u dus meer opdrachten? Voor elke ondernemer die zijn onderscheidend vermogen glashelder wil verwoorden in EMVI-plannen en BVP-dossiers hebben we deze unieke nieuwe training ontwikkeld.

MEER INFO

donderdag 14 november 2019

VOOR OPDRACHTGEVERS: Sinds de introductie van de nieuwe Aanbestedingswet overweegt meer dan 80% van de aanbesteders groslijsten en prestatiemeten in te voeren. Daarmee kunt u bij meervoudig onderhandse aanbestedingen…

MEER INFO

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Onze partners

We werken alleen met exclusieve partners die bekend staan om hun kennis, ervaring en kunde.

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!