Bekijk de aankomende trainingen

Hieronder ziet u een volledige lijst met onze trainingen en evenementen.

Corona virus – update

Op dit moment zijn we druk bezig om te kijken welke trainingen we online kunnen geven of in aangepaste vorm. Indien u zich aanmeldt voor een training die valt in de termijn van de Corona maatregelen, dan nemen wij contact met u op, voordat wij uw aanmelding definitief maken!

Donderdag 16 april 2020

Zorg dat u op de shortlist van de overheid staat! Op basis van het inkoopbeleid hanteren aanbestedende diensten (rijksoverheid, gemeenten) verschillende methodieken om ondernemers te selecteren.  Welke overheidsinstelling kiest u? Hoe komt u beter in beeld, waardoor u meer opdrachten gaat winnen, dat leert u tijdens deze training.

14 en 15 mei + 3 en 4 juni 2020
BIJNA VOL

4-daagse Masterclass – Onze toptraining. Maak van uw inschrijving een winnende inschrijving. Ontdek de strategieën die ervoor zorgen dat u meer opdrachten wint. De Masterclass is de toptraining uit ons programma -> GRATIS iPad of € 300 KORTING.

Maandag 25 mei 2020

Actuele wetgeving die voor u relevant is. U leert wanneer de overheid verplicht is een aanbesteding te houden en welke regels daarbij gelden. Na de training weet u dan ook welke plichten de overheid heeft om bedrijven gelijke kansen te geven én welke rechten inschrijvers hebben.

Dinsdag 26 en woensdag 27 mei

Als uw organisatie zorg- of welzijnsdiensten aan gemeenten levert, staat u regelmatig voor een spannend moment. Kiest de gemeente (opnieuw) voor uw aanbod? Als bestuurder of lid van het hoger management heeft u invloed op dit besluit. Hoe en wanneer? U leert het tijdens deze 2-daagse Masterclass.

Donderdag 28 mei 2020

Wilt u opdrachten van de overheid krijgen die vallen binnen de Wmo en de Jeugdwet? En zet u hierin uw eerste stappen? Dan leert u met deze basistraining in één dag alles wat u wilt weten. Ook hoe het UEA formulier moet invullen en we leggen diverse procedures zoals uit.

Donderdag 28 mei 2020

VOOR OPDRACHTGEVERS: Sinds de introductie van de nieuwe Aanbestedingswet overweegt meer dan 80% van de aanbesteders groslijsten en prestatiemeten in te voeren. Daarmee kunt u bij meervoudig onderhandse aanbestedingen…

3 juni (Branding en beeld)
4 juni 2020 (Tekst)

2-daagse Masterclass “Creëer de gunfactor: door tekst en beeld”. Winnend inschrijven op Tenders. Van gunnen naar gunning. Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de vragen uit de aanbestedingsdocumenten. U bent immers een specialist op uw vakgebied. Maar wordt het werk u daardoor ook gegund?

Donderdag 4 juni 2020

Hoe overtuigt u de aanbesteder van uw prestaties – en wint u dus meer opdrachten? Voor elke ondernemer die zijn onderscheidend vermogen glashelder wil verwoorden in EMVI-plannen en BVP-dossiers hebben we deze unieke nieuwe training ontwikkeld.

Donderdag 11 juni 2020

Inschrijven op een Wmo of Jeugdwet aanbesteding is vaak veel werk. En is de aanbesteding eenmaal aan u gegund, dan ontdekt u dat iedere gemeente specifieke eisen en voorwaarden heeft. Hoe organiseert u dit nu binnen uw organisatie? En hoe bewaakt u het uitvoeren van het gewonnen contract?

Donderdag 18 juni 2020

Vragen stellen is een cruciaal onderdeel van het aanbestedingsproces. Het is de laatste kans om invloed uit te oefenen op de aanbesteding. Soms gaat het om feiten. Dan moet u de vraag op de juiste manier stellen. En soms wilt u verleiden. Dan moet u zorgen voor vragen …..

Donderdag 25 juni 2020

Speciaal ontwikkeld voor het Sociaal Domein. Tijdens de Masterclass aanbesteden in Zorg en Welzijn leert u hoe u invloed uitoefent op het aanbestedingsproces, een analyse maakt van de opdrachtgever,  een winnende strategie opstelt. Succesvol inschrijft

Vrijdag 26 juni 2020

Leer in één dag hoe u via aanbestedingen opdrachten wint!  De overheid koopt elk jaar voor ruim 73 miljard euro in. Ongetwijfeld ziet u dan ook wel eens aanbestedingen voorbij komen waarvan u denkt: “Dat zou een mooie opdracht zijn”. Maar maakt u wel kans?

Woensdag 25 november 2020

Zonder contact geen contract – Hoe werken inschrijvers en aanbesteders effectiever samen? Dat was het thema in 2019. We zijn al begonnen met de 2020 editie. Wilt u net zoals de 200 deelnemers van dit jaar ook beter Aanbesteden? Wij houden u graag op de hoogte van de 2020 editie. Geef uw gegevens hieronder door of stel uw vraag?

4e kwartaal 2020

Op de National Health Tender Day krijgt u achtergrondinformatie én praktische tips rondom aanbestedingen in de zorg. We zijn samen met Zorgvisie druk bezig met de voorbereidingen voor 2020. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u via onderstaand formulier uw gegevens achter laten.

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

Duurt slechts enkele seconden!