Bekijk de aankomende trainingen

Hieronder ziet u een volledige lijst met onze trainingen en evenementen.

Corona virus – update

Onze trainingen gaan gewoon door. En vanaf 1 juni worden de trainingen weer op onze trainingslocaties gehouden. We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen, m.b.t. hygiëne en de 1,5 meter regel. Uiteraard met behoud van de kwaliteit en het samen (evt. online) werken en van elkaar leren.

Maandag 10 en
dinsdag 11 augustus 2020

2-daagse Masterclass
‘horen, zien en inschrijven

NIAC SUMMER Tender Game
Twee dagen met twee toptrainers: Kim Schofaerts en Frans van Noort verzorgen deze masterclass. Beide experts hebben hun eigen kijk op het winnen van overheidsopdrachten, dus u krijgt ongekend veel nieuwe inzichten en ideeën.

MEER INFO

Donderdag
27 augustus 2020

Basistraining ‘Inschrijven voor de Wmo en Jeugdwet aanbestedingen”

Wilt u opdrachten van de overheid krijgen die vallen binnen de Wmo en de Jeugdwet? En zet u hierin uw eerste stappen? Dan leert u met deze basistraining in één dag alles wat u wilt weten. Ook hoe het UEA formulier moet invullen en we leggen diverse procedures zoals uit.

MEER INFO

Donderdag
3 september 2020

Organiseren aanbestedingen Wmo en Jeugdwet

Inschrijven op een Wmo of Jeugdwet aanbesteding is vaak veel werk. En is de aanbesteding eenmaal aan u gegund, dan ontdekt u dat iedere gemeente specifieke eisen en voorwaarden heeft. Hoe organiseert u dit nu binnen uw organisatie? En hoe bewaakt u het uitvoeren van het gewonnen contract?

MEER INFO

Woensdag 9 en
donderdag 10 september 2020

2-daagse Masterclass
‘horen, zien en inschrijven

NIAC SUMMER Tender Game
Twee dagen met twee toptrainers: Kim Schofaerts en Frans van Noort verzorgen deze masterclass. Beide experts hebben hun eigen kijk op het winnen van overheidsopdrachten, dus u krijgt ongekend veel nieuwe inzichten en ideeën.

MEER INFO

Donderdag
10 september 2020

Masterclass Aanbesteden in Zorg en Welzijn

Speciaal ontwikkeld voor het Sociaal Domein. Tijdens de Masterclass aanbesteden in Zorg en Welzijn leert u hoe u invloed uitoefent op het aanbestedingsproces, een analyse maakt van de opdrachtgever,  een winnende strategie opstelt. Succesvol inschrijft

MEER INFO

Dinsdag
22 september 2020

Training “Meervoudig Onderhands Aanbesteden”

Zorg dat u op de shortlist van de overheid staat! Op basis van het inkoopbeleid hanteren rijksoverheid, gemeenten verschillende methodieken om ondernemers te selecteren.  Welke overheidsinstelling kiest u? Hoe komt u beter in beeld, waardoor u meer opdrachten gaat winnen, dat leert u tijdens deze training.

MEER INFO

Dinsdag
6 oktober 2020

Basistraining
inschrijven voor beginners

Leer in één dag hoe u via aanbestedingen opdrachten wint!  De overheid koopt elk jaar voor ruim 73 miljard euro in. Ongetwijfeld ziet u dan ook wel eens aanbestedingen voorbij komen waarvan u denkt: “Dat zou een mooie opdracht zijn”. Maar maakt u wel kans?

MEER INFO

Donderdag
15 oktober 2020

Online training Social return
(Nieuwe training)

Steeds vaker komen inschrijvers op aanbestedingen in aanraking met social return. Het wordt ervaren als de eis waarbij mensen ‘uit de kaartenbakken’ van de gemeente moeten worden ingezet. Maar wat is social return precies en hoe kan er creatief mee worden omgegaan?

MEER INFO

28 en 29 oktober 2020
(extra editie)

2-daagse Masterclass “Creëer de Gunfactor”

2-daagse Masterclass “Creëer de gunfactor: door tekst en beeld”. Winnend inschrijven op Tenders. Van gunnen naar gunning. Natuurlijk geeft u de juiste antwoorden op de vragen uit de aanbestedingsdocumenten. U bent immers een specialist op uw vakgebied. Maar wordt het werk u daardoor ook gegund?

MEER INFO

29 en 30 oktober +
12 en 13 november 2020

4-daagse Masterclass Succesvol Inschrijven

4-daagse Masterclass – Onze toptraining. Maak van uw inschrijving een winnende inschrijving. Ontdek de strategieën die ervoor zorgen dat u meer opdrachten wint. De Masterclass is de toptraining uit ons programma.

MEER INFO

Donderdag
12 november 2020

Prestatie-informatie voor EMVI- en BVP-aanbestedingen

Hoe overtuigt u de aanbesteder van uw prestaties – en wint u dus meer opdrachten? Voor elke ondernemer die zijn onderscheidend vermogen glashelder wil verwoorden in EMVI-plannen en BVP-dossiers hebben we deze unieke nieuwe training ontwikkeld.

MEER INFO

Donderdag
19 november 2020

Training Aanbestedingsrecht en actuele ontwikkelingen

Actuele wetgeving die voor u relevant is. U leert wanneer de overheid verplicht is een aanbesteding te houden en welke regels daarbij gelden. Na de training weet u dan ook welke plichten de overheid heeft om bedrijven gelijke kansen te geven én welke rechten inschrijvers hebben.

MEER INFO

Maandag
23 november 2020

National
Tender Day

Zonder contact geen contract – Hoe werken inschrijvers en aanbesteders effectiever samen? Dat was het thema in 2019. We zijn al begonnen met de 2020 editie. Wilt u net zoals de 200 deelnemers van dit jaar ook beter Aanbesteden? Wij houden u graag op de hoogte van de 2020 editie. Geef uw gegevens hieronder door of stel uw vraag?

Blijf op de hoogte

Donderdag
26 november 2020

Training ‘Groslijsten en prestatiemeten voor opdrachtgevers”

VOOR OPDRACHTGEVERS: Sinds de introductie van de nieuwe Aanbestedingswet overweegt meer dan 80% van de aanbesteders groslijsten en prestatiemeten in te voeren. Daarmee kunt u bij meervoudig onderhandse aanbestedingen…

MEER INFO

Woensdag
16 december 2020

National
Health Tender Day

Op de National Health Tender Day krijgt u achtergrondinformatie én praktische tips rondom aanbestedingen in de zorg. We zijn samen met Zorgvisie druk bezig met de voorbereidingen voor 2020. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u via onderstaand formulier uw gegevens achter laten.

Blijf op de hoogte

Datum
nog onbekend

2-daagse Masterclass contracteren bestuurders Zorg en Welzijn

Als uw organisatie zorg- of welzijnsdiensten aan gemeenten levert, staat u regelmatig voor een spannend moment. Kiest de gemeente (opnieuw) voor uw aanbod? Als bestuurder of lid van het hoger management heeft u invloed op dit besluit. Hoe en wanneer? U leert het tijdens deze 2-daagse Masterclass.

MEER INFO

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!