Loading...
Kalender2019-02-11T13:47:22+00:00

Bekijk de aankomende trainingen

Hieronder ziet u een volledige lijst met onze trainingen.

dinsdag 14 maart 2019


De beginselen van aanbesteden binnen de Zorg en Welzijn. Hoe wint u Wmo en Jeugdwet contracten? Een onmisbare praktijkdag voor startende inschrijvers in de zorg.

MEER INFO

donderdag 21 maart 2019

Hoe organiseert u als inschrijver een WMO en Jeugdwet aanbesteding. Een onmisbare praktijkdag voor de WMO en Jeugdwet inschrijvers. Inschrijven op een Wmo of Jeugdwet aanbesteding is vaak veel werk. En is de aanbesteding eenmaal aan u gegund, dan ….

MEER INFO

dinsdag 26 maart 2019

Tijdens de Masterclass Tenderteksten Schrijven leert u overtuigende en pakkende teksten schrijven. Win dus meer aanbestedingen met perfecte teksten Bent u ervaren in het inschrijven op aanbestedingen.

MEER INFO

donderdag 28 maart 2019

Hoe wint u méér Wmo en Jeugdwet contracten? Ontdek hoe u meer aanbestedingen in Zorg en Welzijn wint! Een onmisbare praktijkdag voor gevorderde inschrijvers in de Zorg en Welzijn!

MEER INFO

dinsdag 2 april 2019

Maak van de overheid uw klant! Dit leert u tijdens het seminar ‘De overheid als klant’. Laat de overheid niet tegen, maar vóór u werken!

MEER INFO

donderdag 18 april 2019

Leer invloed uitoefenen om uitgenodigd te worden voor onderhandse aanbestedingen. Kom beter in beeld bij aanbestedende diensten en zorg dat u op de shortlist van de gemeente staat.

MEER INFO

donderdag 25 april 2019

Leer winnen door op te vallen en winnend inschrijven op een tender. Leer betere teksten en beeld van onze experts!

MEER INFO

donderdag 23 mei 2019

VOOR OPDRACHTGEVERS: Sinds de introductie van de nieuwe Aanbestedingswet overweegt meer dan 80% van de aanbesteders groslijsten en prestatiemeten in te voeren. Daarmee kunt u bij meervoudig onderhandse aanbestedingen…

MEER INFO

donderdag 6 juni 2019

Hoe overtuigt u de aanbesteder van uw prestaties – en wint u dus meer opdrachten? Voor elke ondernemer die zijn onderscheidend vermogen glashelder wil verwoorden in EMVI-plannen en BVP-dossiers hebben we deze unieke nieuwe training ontwikkeld.

MEER INFO

dinsdag 11 juni 2019

Van beginner naar geduchte tegenstander in één dag. Leer in één dag hoe u via aanbestedingen opdrachten wint.De overheid koopt elk jaar voor ruim 73 miljard euro in – en vrijwel alles moet worden aanbesteed.

MEER INFO

13, 14, 27 en 28 juni (4 dagen)

Ontdek de strategieën die ervoor zorgen dat u meer opdrachten wint. De Masterclass is de toptraining uit ons programma. Na 4 dagen bent u een expert.

MEER INFO

dinsdag 25 juni 2019

Tijdens de Masterclass Tenderteksten Schrijven leert u overtuigende en pakkende teksten schrijven. Win dus meer aanbestedingen met perfecte teksten Bent u ervaren in het inschrijven op aanbestedingen.

MEER INFO

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Onze partners

We werken alleen met exclusieve partners die bekend staan om hun kennis, ervaring en kunde.

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!