Wilt u een incompany training volgen?

INCOMPANY INFO

NIAC: Leren van de experts

NIAC staat voor expertise, ervaring en betrokkenheid op het gebied van aanbestedingen. NIAC is aanbieder van trainingen op het gebied van inkopen en aanbesteden in Nederland. NIAC staat voor Nationaal Inkoop- en AanbestedingsCentrum en is een initiatief van Aanbestedingskalender.nl, de grootste aanbestedingen-site van Nederland.

NIAC is Cedeo-erkend!

Erkende bedrijfsopleidingen met kwaliteits docenten bij NIAC

Cedeo is een onafhankelijke certificerende instantie voor de HR-sector. In Nederland zijn er circa 300 Cedeo-erkende opleidingsinstituten. NIAC is daar met trots één van. Hierdoor wordt onze betrokkenheid, klantgerichtheid en kwaliteit van onze trainingen erkent.

Cedeo inventariseert bedrijfsopleidingen en waarborgt de kwaliteit ervan. Dit geeft zekerheid aan inkopers van opleidingen en andere HR-diensten. Uitsluitend opleidingsinstituten waarbij 80 procenten van de klanten ‘tevreden of zeer tevreden’ is over de dienstverlening komen in aanmerking voor het Cedeo-keurmerk. Deze kwaliteitscriteria worden getoetst aan de hand van een klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo uitvoert over het voor-, uitvoerings- en natraject.

Uit het klanttevredenheidsonderzoek voor NIAC bleek dat meer dan 80 procent van onze klanten tevreden is. “De referenten die aan dit onderzoek hebben meegewerkt zijn van mening dat NIAC binnen het primaire proces kwalitatief goede docenten weet in te zetten. Betrokkenheid en klantgerichtheid behoren tot de kernwaarden blijkt uit de interviews. ”

Met het uitgeven van haar keurmerk erkent Cedeo de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid van NIAC’s bedrijfsopleidingen. Daarmee zijn wij opgenomen in het register van erkende HR-dienstverleners.

De mensen achter NIAC

Onze no-nonsense aanpak is volledig gericht op uw dagelijkse werkpraktijk. Wij werken met experts, autoriteiten en specialisten die uw praktijk kennen, daar direct op inspelen en op betrokken wijze hun kennis voor u inzetten.

Serhat Ucar
Serhat UcarManager ABK en NIAC
Gert Fiat
Gert FiatProduct Manager opleidingen
Ali Al-Difaie
Ali Al-DifaieMarketing en Design
Kim Schofaerts
Kim SchofaertsDocent
Joost Merema
Joost MeremaDocent
Leen Valk
Leen ValkDocent
Roeland Jan Umans
Roeland Jan UmansDocent
Frans van Noort
Frans van NoortDocent
Anne-Marie Buysse
Anne-Marie BuysseDocent
Astrid Buis
Astrid BuisDocent
Han Kettenis
Han KettenisDocent

Recente trainingen

Een greep uit onze recente trainingen.

BEKIJK ALLE TRAININGEN

Onze klanten zeggen

“Frans and his team at “de beeldenfabriek” provided us with great brochures on our new building projects. With creative thinking and producing good looking documentation they made it that much easier for our clients to envision their new environment that they could live in.”

Robert H. Gras, Niersman |Bouw|Ontwikkeling|Vastgoed

“De training zit erg goed in elkaar. Ireen Boon verzorgt het juridische gedeelte en Kim Schofaerts gaat meer in op de praktijk. Beide trainers brengen de materie op een informele manier over en weten waarover ze het hebben. Ze gaven nieuwe inzichten en bevestigden voor een deel dat we dingen al goed deden. Deelname aan de masterclass heeft ons zekerder gemaakt. We hebben een flinke stap gezet en het heeft ons absoluut geholpen meer aanbestedingen te winnen.”

Paul Maatman, Marketing & Aanbestedingen/Tenders & Circulariteit at BWaste International BV

“Leen is een echte vernieuwer, denkt vooruit en ziet veel kansen. Hij werkt resultaatgericht en is een prettig mens om mee samen te werken.”

Arjan van Leest, Eigenaar at House of Tenders en House of Apps

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!