Project Description

De beginselen van aanbesteden binnen Zorg en Welzijn

Aanmelden

Hoe wint u Wmo en Jeugdwet contracten?

Een onmisbare praktijkdag voor startende inschrijvers

Wilt u opdrachten van de overheid krijgen die vallen binnen de Wet maatschappelijk ondersteuning (Wmo) en de Jeugdwet? En zet u hierin uw eerste stappen? Dan leert u met deze basistraining in één dag alles wat u wilt weten. Zo komen bijvoorbeeld de verschillende procedures aan bod, zoals dialooggerichte procedures, het Zeeuws model en de Open House procedure. Slaat de schrik u om het hart bij het horen van deze termen? Na afloop weet u precies wat ermee wordt bedoeld. U kunt daardoor met een comfortabel gevoel inschrijven op uw eerste aanbesteding.

Tijdens deze basistraining leert u:
• de basisprincipes van het aanbesteden
• welke aanbestedingsplatforms er zijn
• wat een nota van inlichtingen is
• wat marktconsultatie inhoudt
• wat de rol van de gemeenteraad is
• hoe u bezwaar maakt tegen een afwijzing

Daarnaast hoort u alles over actuele inkooptrends en oefent u met het invullen van het ‘Uniform Europees Aanbestedingsdocument’. Na deelname bent u dan ook klaar om op uw eerste aanbesteding in te schrijven.

Deelnemers van de eerdere edities waren enthousiast:
• “Tijdens de training meteen mijn UEA formulier goed ingevuld”
• “Fijn dat zorgen rondom de aanbesteding weggenomen werden”
• “Prettig om direct toepasbare tools te krijgen”
• “De trainers hebben echt expertise”

TIPBreid uw kennis verder uit
U kunt uw kennis over Wmo en Jeugdwet aanbestedingen aanvullen met onze training over organiseren en contractbeheer en een masterclass voor gevorderden. Als u zich in één keer voor alle drie trainingen aanmeldt, betaalt u in totaal geen € 1.685, maar slechts € 1.595. . U kunt de trainingen ook verdelen over collega’s binnen uw organisatie. Ze vinden alle drie vlak na elkaar plaats, dus u kunt binnen een aantal weken helemaal klaar zijn om succesvol in te schrijven op Wmo en Jeugdwet aanbestedingen.  Meteen aanmelden voor deze drie trainingen doet u via niac@aanbestedingskalender.nl of via telefoonnummer 085-7605757.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor medewerkers die beginnen met het inschrijven op aanbestedingen binnen Zorg en Welzijn. Daarnaast is de training geschikt voor medewerkers en leidinggevenden die de basis van het aanbesteden willen begrijpen om vanuit hun eigen vakgebied een bijdrage te leveren.

Training Details

Datum

Donderdag 27 augustus 2020

Duur

Één dag van 10.00 uur tot 17.00 uur (met inloop vanaf 09.30 uur)

LOCATIE

Van der Valk
Utrecht

PRIJS

€ 495,- exclusief btw. De prijs is inclusief lesmateriaal en een certificaat

Uw docenten

Anne-Marie Buysse

Anne-Marie heeft ruim 14 jaar kennis en ervaring met het inschrijven op aanbestedingen. Ze begeleidt bijvoorbeeld al 5 jaar zorg- en welzijnsinstellingen bij het succesvol afsluiten van Wmo en Jeugdwet contracten. Anne-Marie heeft veel ervaring met alle inkoopmodellen die gemeenten hiervoor gebruiken, zoals aanbestedingen, Open House en subsidies. Anne-Marie werkt sinds 2009 zelfstandig als aanbestedingsspecialist bij Buysse Offertespecialist.

Astrid Buis

Astrid is eigenaresse van BUIS Advies en functioneert als adviseur en spin in het web bij aanbestedingen. Ze werkt mee aan nieuwe concepten en begeleidt inschrijvingen op aanbestedingen binnen de Wmo en de Jeugdwet. Astrid is daarnaast een veelgevraagd spreker. Ze geeft regelmatig presentaties over verkoop binnen de langdurige zorg en het sociaal domein. Ook over eigen regie en mantelzorg deelt ze haar verfrissende standpunten graag.

Aanmelden

Toon uw nieuwe vaardigheden met uw certificaat

Na het succesvol afronden van de training ontvangt u een persoonlijk certificaat.

SCHRIJF U NU IN

Mis deze kans niet. Leer de beginselen van aanbesteden binnen Zorg en Welzijn

Meld u vandaag nog aan en ontvang direct de bevestiging.

Nu aanmelden

Aanmelden