Bekijk de aankomende evenementen

Jaarlijks worden er diverse evenementen voor verschillende doelgroepen georganiseerd.

Woensdag 11 september 2019

Gemeenten zijn verantwoordelijk voor de jeugdzorg, werk en inkomen en zorg aan langdurig zieken en ouderen. Bij het invullen van die verantwoordelijkheid maken zij veelal gebruik van (gespecialiseerde) zorgaanbieders. Maar, dit verloopt nog niet zonder slag of stoot voor zorgaanbieders én gemeenten. Want welke type procedures kunnen er gebruikt worden? Hoe spelen zorgaanbieders hierop in? En welke rol speelt de rechtmatigheidstoets?

Op de National Health Tender Day leert u welke regels essentieel zijn om de beste keuzes te maken bij het contracteren van SAS (sociale en andere specifieke)- diensten / in het sociaal domein. U ontdekt de belangrijkste ontwikkelingen rondom aanbestedingsprocedures en u leert hoe u het beste uit aanbestedingen en contracten haalt.

Het programma is ontwikkeld door Zorgvisie en Aanbestedingskalender.nl. De sprekers zijn o.a. Niels Uenk, onderzoeker en adviseur bij het PPRC, Marco van der Spek- Stikkelorum | Regio Gooi en Vechtstreek, Mirjam Mallie – Scheffers | GGz Centraal en Anne-Marie Buysse | Adviseur aanbestedingen sociaal domein

MEER INFO

Woensdag 27 november 2019

Op woensdag 27 november 2019 organiseert aanbestedingskalender alweer de derde editie van National Tender Day, bij het Van der Valk hotel in Utrecht.

Tijdens de eerste twee editie van de National Tender Day hebben wij bijna 300 deelnemers wegwijs gemaakt over zaken doen met de overheid. En overheden inzicht gegeven in wat inschrijvers beweegt om in te schrijven en welke vragen ze hebben.

Medewerkers van overheden en bedrijven uit de meest uiteenlopende branches waren aanwezig. Wij hebben u geleerd hoe u het beste kunt inschrijven en waar u op moet letten bij aanbestedingen.

Wilt u op de hoogte worden gehouden geef dan uw gegevens door via onderstaande button?

MEER INFO

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Onze partners

We werken alleen met exclusieve partners die bekend staan om hun kennis, ervaring en kunde.

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!