Bekijk de aankomende evenementen

Jaarlijks worden er diverse evenementen voor verschillende doelgroepen georganiseerd.

Maandag 23 november 2020

Zonder contact geen contract
Dat was het thema van de National Tender Day in 2019. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor 2020. De datum staat al vast.
Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u via onderstaand formulier uw gegevens achter laten.

Meer informatie – direct aanmelden

Woensdag 16 december 2020

Op de National Health Tender Day krijgt u achtergrondinformatie én praktische tips rondom aanbestedingen in de zorg. We hebben samen met Zorgvisie en Zorg en Welzijn het programma voor 2020 samengesteld. U vind deze informatie over de website van de National Health Tender Day 2020!

Website Health Tender Day

Deze webinars zijn er geweest

Aanbestedingskalender en NIAC lanceren de NIAC Online Academy en helpt u graag verder, ook in deze onzekere tijden! Onze trainers, zoals Kim Schofaerts, geven gratis webinars over de impact van het corona virus op overheidsopdrachten.

Herbeleef
Donderdag 23 april 2020

Werkgeversorganisaties MKB Nederland en VNO NCW verzoeken de overheid om juist nu soepel en versneld om te gaan met overheidsopdrachten. Alleen al voor de bouwsector heeft de Rijksoverheid bijvoorbeeld 5 miljard aan overheidsopdrachten klaar liggen. Wat zijn de voor- en nadelen van dit pleidooi en wat betekent dit voor uw organisatie?

Tijdens dit gratis webinar gaan trainer/adviseur Kim Schofaerts, inkoper Ingrid Berk en jurist Anke Stellingwerff Beintema vanuit verschillende perspectieven in op de roep om meer opdrachten in de markt te zetten. We bespreken de mogelijkheden, de uitwerkingen en dilemma’s die dit geeft voor zowel de opdrachtgever als opdrachtnemer.

Bekijk hier het webinar en download de presentatie

Herbeleef
26 maart 2020

In deze hectische periode moet u ervoor zorgen dat u niet onnodig opdrachten mist. Dat u begrijpt waar opdrachtgevers nu behoefte aan hebben, hoe termijnen aangepast kunnen worden. Kim Schofaerts, trainer bij NIAC en aanbestedingsadviseur bracht u in één uur met praktische tips en informatie volledig op de hoogte en laat u zien hoe u ervoor zorgt dat uw organisatie zo goed mogelijk met deze situatie omgaat. Enkele onderwerpen die aan bod kwamen: Hoe ervaart uw opdrachtgever deze periode en wat moet u hierover weten?; De juiste vragen die u moet stellen aan opdrachtgevers in deze periode; Wanneer worden termijnen uitgesteld en wanneer worden opdracht juist versneld?; Hoe het zit contactmomenten, plaatsen ‘natte handtekening’, etc.

Bekijk hier de video’s en de presentatie

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

BEKIJK INCOMPANY TRAININGEN

Duurt slechts enkele seconden!