Bekijk de aankomende evenementen

Jaarlijks worden er diverse evenementen voor verschillende doelgroepen georganiseerd.

Woensdag 30 september 2020

Op de National Health Tender Day krijgt u achtergrondinformatie én praktische tips rondom aanbestedingen in de zorg. We zijn samen met Zorgvisie druk bezig met de voorbereidingen voor 2020. De datum staat al vast, noteer die alvast in uw agenda. Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u via onderstaand formulier uw gegevens achter laten.

Woensdag 25 november 2020

Zonder contact geen contract
Dat was het thema van de National Tender Day in 2019. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor 2020. De datum staat al vast.
Wilt u op de hoogte blijven dan kunt u via onderstaand formulier uw gegevens achter laten.

Onze klanten zeggen

“Wedijveren in aanbestedingen is topsport, waarin vele aspecten de uiteindelijke winnaar bepalen. Strategisch, commercieel, juridisch; Aparte werelden, maar juist de combinatie bepaalt het succes. Kim Schofaerts verbindt die werelden voor het IMK in veel aanbestedingstrajecten aan elkaar en dat betaalt zich dik terug.”

Han Dieperink, Algemeen directeur, IMK

“Met brede ervaring in de ondernemerspraktijk en veel kennis over wetgevingstrajecten en politieke mores, is Ireen altijd goed voor een interessante kijk in de keuken van de overheid. Zeer gewaardeerd wordt haar vertaalslag naar de praktijk. Ireen is in staat door ondernemers gevoelde problemen duidelijk te articuleren om vervolgens concrete oplossingen te bieden.”

Louise Beduwé, Regiodirecteur, MKB Brabant

Onze partners

We werken alleen met exclusieve partners die bekend staan om hun kennis, ervaring en kunde.

Uw hele team bijspijkeren

Wilt u uw gehele afdeling van een kennisimpuls voorzien? Vraag dan vrijblijvend meer info aan over onze incompany mogelijkheden. 

Duurt slechts enkele seconden!